Szukanie zaawansowane
   
 
Home Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Galerie  
 
 

Forum Strona Główna Media vibram fivefingers classic scamper is sweet
Wyświetl posty z ostatnich:   
       
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

Pon 10:01, 21 Mar 2011
Autor Wiadomość
uuboot09
95%
95%



Dołączył: 07 Paź 2010
Posty: 578
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

Temat postu: vibram fivefingers classic scamper is sweet

Fish of iron plate laurel [link widoczny dla zalogowanych]
Raw material: Gui Yu 750 grams [link widoczny dla zalogowanych], caraway 15 grams, green pepper 5 grams, red any of several hot spice plants 5 grams, onion 50 grams.
Condiment: Jiang Rong 3 grams, garlic Chengdu 3 grams, green 3 grams, iron plate juice 300 grams.
Make a way: 1, go to Gui Yu splanchnic and abluent [link widoczny dla zalogowanych], change peony to spend a knife, with refined salt, gourmet powder, pepper souse hind takes starch. 2, fry the oil below boiler to burn to the 4 a surname that good powder will take when becoming heat the fish slips ripe [link widoczny dla zalogowanych], the scald in boiler of reentry boiling water goes redundant oil is divided. 3, set fire iron plate on burn appear to smoke having blueness, get off lay aside aside. 3, onion of layer of tinfoil upper berth, put Gui Yu again, after the package is nice instantly on buy iron plate. 4, irrigate iron plate juice drench on Yu Guiyu, with Qing Gongjiao leaf of silk, caraway is adorned can.
Characteristic: Black peppery flavour is heavier, taste with salty delicacy, small sweet, small hot give priority to.
The key that make: 1, the oil of scamper fish is lukewarm want control to be in 4 into heat, the 3-4 of piscine flee in terrorfry in deep fat or oil of 750 grams minute can. 2 [link widoczny dla zalogowanych], the fire when burning juice wants small, boiler goes out instantly after be being burned, because the candy cent in burden is heavier, time grew circumjacent meeting scorch.
Recipe of iron plate juice: Japanese carbonado juice 500 grams [link widoczny dla zalogowanych], maltose 1 pyxis, gallinaceous essence 75 grams, water 4000 grams, gourmet powder 50 grams, the cattle is fat 100 grams, column Hou sauce 1 bottle [link widoczny dla zalogowanych], honey 250 grams, salt 50 grams, black pepper 50 grams, oyster sauce 100 grams, jiang Mo 150 grams, green garlic powder (scamper is sweet) in all 150 grams [link widoczny dla zalogowanych], boil by the boiler below this scale make.
[Upload=jpg]UploadFile/2004-3/2004327224644788.jpg[/upload]powered by:vibramfive-fingerss.com vibram fivefingers
vibram fivefingers on sale.
view more Information:


[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
 
Zobacz profil autora
      Do góry  
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


      Do góry  

Strona 1 z 1
Skocz do:  
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Avalanche style by What Is Real © 2004
             
Regulamin