Szukanie zaawansowane
   
 
Home Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Galerie  
 
 

Forum Strona Główna Nasz button Angelica sinensis mutton soup Yangwei keep warm
Wyświetl posty z ostatnich:   
       
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

Pią 12:31, 05 Lis 2010
Autor Wiadomość
hegrfvsd
120%
120%



Dołączył: 25 Wrz 2010
Posty: 4588
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

Temat postu: Angelica sinensis mutton soup Yangwei keep warm

lamb 200g
Angelica pieces 15g
15g ginger
Pepper 1 tsp (5g)
Salt 2 tsp (10g) approach Wash the lamb into small pieces, ginger cut into large reserve. The mutton pieces, ginger,[link widoczny dla zalogowanych], angelica film, into the casserole, the first to add a little water, fire stew, boiled skim foam, tune into the fire continue to cook for about an hour until the lamb Shulan,[link widoczny dla zalogowanych], into pepper powder, salt,[link widoczny dla zalogowanych], seasoning, you can turn off the heat. When eating soup with meat eating together. Angelica sinensis mutton soup with ginger, blood transfer of blood, and cold appetizers, Qi and spleen,[link widoczny dla zalogowanych], warm the analgesic effect


Post został pochwalony 0 razy
 
Zobacz profil autora
      Do góry  
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

 
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


      Do góry  

Strona 1 z 1
Skocz do:  
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Avalanche style by What Is Real © 2004
             
Regulamin